2018 Sonrası Karadağ Nasıl Olacak? - Karadağ Hayat -Karadağ Hayat –

SON DAKİKA

Karadağlı Nüfusu 800 Bine Yaklaştı

GÜNDEM, HABERLER, KARADAĞ HAKKINDA

Sezonda Pazar Günleri Dükkanlar Açık Olabilir

EKONOMİ, GÖZDEN KAÇIRMA, HABERLER

2018 Sonrası Karadağ Nasıl Olacak?

Bu haber 08 Ekim 2018 - 10:55 'de eklendi ve 83 views kez görüntülendi.

Geçtiğimiz hafta Karadağ’ın İtalya’dan daha fazla göçmen alacağı Karadağ Cumhurbaşkanı Milo Cukanoviç tarafından açıklandı. Bununla birlikte DW “Türkiye’nin zayıflayan ekonomisinin Balkanlar’da olan etkisinin azaltacağı” yönünde bir makale yayımladı.

Karadağ’ın en iyimser tahminlerde 2025 yılı içinde tam AB üyeliği alacağı şeklinde açıklamalar da Avrupa Parlamentosu Başkanı Antonio Tajani tarafından dile getirildi. Tüm bu gelişmeler neticesinde Karadağ’ı ekonomik, siyasi ve kültürel açıdan neler bekliyor?

Bu yeni gelişmeler Karadağ’ın kültürel yapısı, ekonomisi ve nüfus demografisi için ne gibi anlamlar ifade ediyor? Karadağ bir göçmen ülkesine dönüşür mü? 2025 yılı tahmini ekonomik yatırımları nasıl etkiler? Mevcut ekonomik güç tüm bu krizlerin üstesinden gelebilir mi?

Bu son açıklanan durumların kısa vadede ülkeye herhangi bir olumsuzluk getireceğini düşünmemekle beraber uzun vadede bazı sorunlara yol açabileceği aşikar. İşsizlik, ekonomik süreklilik gibi detayların hızlı bir büyüme evresine girmesi şart gibi görünüyor.

Tüm bu konulardaki yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak:
http://www.ansa.it/

https://www.dw.com/

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.