Karadağ, Balkanlar'ın En Ucuz Yakıtına Sahip - Karadağ Hayat -Karadağ Hayat –

SON DAKİKA

İkinci Çeyrekte GSYİH Büyümesi Yüzde 6.9 Oldu

EKONOMİ, GÖZDEN KAÇIRMA, HABERLER

Karadağ, Balkanlar’ın En Ucuz Yakıtına Sahip

Bu haber 05 Ekim 2022 - 14:34 'de eklendi ve 112 views kez görüntülendi.

Podgorica hükümetine göre Karadağ, bölgedeki en ucuz yakıta sahip.

Karadağ hükümeti, Instagram profilinde, bir litre “Super 95” benzinin Karadağ’da 1.26 avroya, Slovenya’da 1.35 avroya, Kuzey Makedonya’da 1.37 avroya, Hırvatistan’da 1.39 avroya, Bosna-Hersek’te 1.46 avroya, Sırbistan’da 1.48 avroya, Arnavutluk’ta 1.69 avroya satıldığı belirtildi.

Yapılan paylaşımda, “Karadağ’da bir litre Super 98 benzinin fiyatı 1.30 avro, Kuzey Makedonya’da 1.40 avro, Hırvatistan’da – 1.46 avro, Sırbistan’da 1.65 avro, Bosna-Hersek’te 1.67 avro ve Slovenya’da 1.70 avro.” denildi.

Bir litre dizel Karadağ ve Kuzey Makedonya’da 1.48 €, Slovenya’da 1.60 €, Hırvatistan’da 1.52 €, Bosna-Hersek’te 1.64 €, Sırbistan’da 1.83 €, Arnavutluk’ta 1.88 € ve Kosova’da 1.90 EUR’dur.

Karadağ hükümeti, “Hem vatandaşları hem de ekonomiyi destekliyoruz.” diye ekledi.

Kaynak: novinite – 05.10.2022

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.