Podgorica Milenyum Koşusu Bu Haftasonu Yapılacak - Karadağ Hayat -Karadağ Hayat –

SON DAKİKA

Podgorica Milenyum Koşusu Bu Haftasonu Yapılacak

Bu haber 17 Kasım 2023 - 19:18 'de eklendi ve 19 views kez görüntülendi.

Dünyanın 36 ülkesinden 2500 sporcu/katılımcı Podgorica Millenium Run’da yarışacak.

Spor ve kültür festivali, başkentin ve ülkenin sağlık ve spora değer veren bir destinasyon olarak tanıtılması için mükemmel bir olanak sağlıyor. Bu yıl üç gün süren etkinlik, dünya çapında 36 ülkeden 2.500 katılımcıyı bir araya getiriyor.

“Podgorica Milenyum Koşusu” nedeniyle başkentin çeşitli yerleri her türlü motorlu araç trafiğine kapatılacak.

Duyuruda “Büyük bir çocuk yarışının düzenlenmesi nedeniyle 18 Kasım 2023 tarihinde Milenyum Köprüsü’nden Sloboda Caddesi’ne kadar olan Ivan Crnojević Bulvarı’nda sabah 10’dan akşam 12’ye kadar trafiğe ara verilecek.” denildi. 

19 Kasım’da sabah 09.50’den akşam 16.00’ya kadar aşağıdaki yerlerde trafik belirli aralıklarla kapatılacak:

Nikola Tesla Caddesi, II Karadağ Taburu, serdar Jol Piletić, 13 Temmuz, Moskovska, Slobode Caddesi, George Washington Caddesi, Cetinjski Put, 21 Mayıs Bulvarı, 8 Mart Caddesi, Union Köprüsü, Revolucije Bulvarı, Ivan Vujošević Caddesi, St. Peter Bulvarı Cetinjsko , Maslina yolu alt geçidi, Zagoriča yolu sapağına giden Vilija Branta bulvar kavşağı, Vezirov köprüsü ve Dahna yakınındaki köprü.

Kaynak: portalanalitika – 17.11.2023

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.